Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од прва година дека предавањата по предметот Органска хемија се презакажуваат од понеделник (28.03.2016) во среда (30.03.2016) во 09.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top