Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од III година Нутриционизам од сите три града Велес, Битола и Кичево кои го слушаат предметот Технологија на храна од неживотинско потекло дека треба најдоцна до 12.06.2019 (среда) да ги предадат семинарските работи/презентации во електонска форма.

 

 

Предметен наставник

Доцент д-р Викторија Стаматовска

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top