Е-уписи на студенти

Испитите по предметите Познавање на исхрана 2, Процеси на подготовка на храна, Суровини во прехранбена индустрија, Законски прописи од областа на храната, Технологија на храна од животинско потекло и Квалитет и безбедност на храна наместо на 12.06.2019 (среда) ќе се одржат на 24.06.2019 (понеделник) во 10.00 часот.

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top