Е-уписи на студенти

Гласањето за избор на членови и претседател на факултетско студентско собрание ќе се одржи на 31.05.2019 (петок) од 09.00 до 13.00 часот во просториите на факултетот. СТУДЕНТИТЕ СО СЕБЕ ДА НОСАТ ИНДЕКС, ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЈА.

ГЛАСАЊЕТО Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top