Е-уписи на студенти

Вторите колоквиуми закажани за 31.05.2019 (петок) се презакажуваат за 05.06.2019 (среда). ПРЕЗАКАЖУВАЊЕТО Е ПОРАДИ ОДРЖУВАЊЕ НА ИЗБОРИ ЗА ЧЛЕНОВИ И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФАКУЛТЕТСКО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ. 

ГЛАСАЊЕТО Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top