Е-уписи на студенти

Вежби по предметот Основи на физиологија на човекот ќе се одржат во Клиничка болница Битола на 22.05.2019 (среда) со почеток во 13.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top