Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од втора година дека предавањата по предметот Биохемија 2 нема да се одржат во четврток (03.03.16) и истите се презакажуваат во четврток (10.03.16) во 13.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top