Е-уписи на студенти

За одржување на вежбите по предметот Интернет и мултимедија, се молат студентите од прва година кои имаат можност да носат лаптопови. Во четврток (03.03.2016 год.) со почеток од 09,00 часот ќе се одржат предавања и вежби.

Предметен наставник

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top