Е-уписи на студенти

Студентите по предметите Основи на компјутерско работење, Маркетинг во прехранбени п-ди и Деловно и професионално комуницирање можат да земат оценки на 25.02.2016 (четврток) во 12.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top