Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од четврта година дека предавањата по предметот Технологија на храна од животинско потекло ќе се одржат во вторник (23.02.2016) во 10.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top