Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека дополнителните испити по Општа хемија, Инструментални и аналитички методи во исхраната и Загадувачи во прехранбена индустрија ќе се одржат во вторник (23.02.2016) во 12.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top