Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека предавањата по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло ќе се одржат во четврток (25.02.2016) во 10.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top