Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека поради технички проблеми со веб страната на факултетот (каде што е истакнато 22.02.2016) испитите кај доц.д-р Весна Антоска-Книгхтс се презакажуваат во вторник (23.02.2016) во 13.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top