Е-уписи на студенти

Проектините задачи по Маркетинг на прехранбени производи и Деловно и професионално комуницирање да се испратат по емаил до 04.02.2015 (четврток) или да се донесат на 04.02.2015 во 11.00 часот. Предметен професор.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top