Е-уписи на студенти

Технолошко-технички факултет Велес, на ден 27.12.2017 година (четврток), со почеток во 12 часот, организира промоција на дипломирани студенти на прв и на втор циклус студии по Промоцијата ќе се одржи во просториите на Факултетот во Велес.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top