Е-сервиси за студенти

                            Упатство за Iknow

                                Упатство за студентска анкета

                                Упатство за финансискиот модул

  Електронски уписи на студенти

  Е-курсеви       

                                               Книга за ТТФВ

 

 

Вонреден проф.д-р Татјана Калевска

Биографија

Листа на објавени трудови

Одлука и реферат за избор во наставно-научно звање вонреден професор

Еmail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Tatjana_Kalevska

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top