Е-сервиси за студенти

                            Упатство за Iknow

                                Упатство за студентска анкета

                                Упатство за финансискиот модул

  Електронски уписи на студенти

  Е-курсеви       

                                               Книга за ТТФВ

 

 

Вонреден проф.д-р Сашко Мартиновски

Биографија

Листа на објавени трудови и книги

Одлука и реферат за избор во наставно-научно звање вонреден професор

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Sasko_Martinovski 

Книга: GIS Modelling for Strategic Planning of the Urban Environment

Morebooks: https://www.morebooks.de/store/gb/book/gis-modelling-forstrategic-planning-of-the-urban-environment/isbn/978-3-330-05834-7

Amazon: https://www.amazon.com/Modelling-Strategic-Planning-Urban-Environment/dp/333005834X

UKLO Repository: http://eprints.uklo.edu.mk/view/creators/Martinovski=3ASasko=3A=3A.html

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top