ФОТОГАЛЕРИЈА

Свечена промоција на дипломирани студенти од прв и втор циклус академски студии – 14.05.2024 година

Посета од Секторот за наука и иновации при МОН – 28.11.2023 година

Прв академски час на Технолошко-технички факултет Велес – 02.10.2023 година

Инфо денови за Еразмус+ програмата и студентските активности на УКЛО – 03.03.2023 година

Отворен ден на Технолошко-технички факултет – Велес – 02.02.2023 година