Почитувани колеги и колешки,

На 28.05.2024 година (вторник) со почеток во 18:00 часот ќе се одбележи Светскиот ден на Нутриционизмот (World Nutrition Day) во организација на Технолошко-технички факултет Велес, Универзитет „Св.Климент Охридски-Битола“. Гостин на настанот е м-р по нутриционизам Марија Матовска. Ве покануваме да присуствувате на овој значаен настан преку приклучување на следниот линк: https://meet.google.com/frw-oags-oub