Со задоволство Ве пoкануваме да учестувате на on-line дискусијата што ја организира Технолошко-техничкиот факултет – Велес, при Универзитетот „Св. Климент Охридски“, Битола по повод одбележување на

7 ЈУНИ – СВЕТСКИОТ ДЕН ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНАТА

Дискусијата ќе се одржи на ден 07.06.2023 (среда) со почеток во 18:00 часот на следниот линк: https://meet.google.com/rrz-mpyk-ggs.

Гостин на настанот: Советник инспектор, Официјален ветеринар во Агенцијата за храна и ветеринарство Нина Димовска (насловен доц. д-р, Ветеринарен факултет Битола, УКЛО).