Се известуваат студентите на трет циклус студии дека на 11.05.2023 (четврток) со почеток во 18:00 ќе одржи on-line предавање на следниот линк: https://meet.google.com/rrz-mpyk-ggs. Предавањето ќе го спроведе Дипл. инж. технолог Жаклина Рајчевиќ.