Испитот по предметот Научно – истражувачки методи во прехрамбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика ќе се оджи на 26.04.2022 во 18.00часот, online на линкот: https://meet.google.com/skt-nhce-mor