Е-уписи на студенти

Асистенти

 

М-р Везирка Јанкулоска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

https://www.researchgate.net/profile/Vezirka_Jankuloska

 

Лаборанти и демостратори

Наташа Никоска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Сандра Нешова Крајчев

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top