Е-уписи на студенти

ВЕЛЕС

Секретар:                                                                                                                                                                  

Надица Панзова

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (102)

Референт на студенски прашања:

Сашко Попов

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (101)

Одговорен сметководител:

Александра Петкова Андова

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (103)

Референт за ЕКТС:

Бошко Петровски

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (101)

IT-Администратор

М-р Јордан Мартиновски

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

КИЧЕВО

Референт на студенски прашања:

Виолета Спасеноска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Tел.:     +389 (45) 220-320

Факс:    +389 (45) 220-320

Администратор

Кристина Алексоска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

БИТОЛА

Референт на студенски прашања:

Венцислав Бондиќов

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top