Е-уписи на студенти

XI Меѓународен конгрес за студенти по технологија – Нови Сад

 

Почитувани,

Ве известуваме дека во периодот од 23.10 до 28.10.2016 година се организира Меѓународен конрес за студенти по технологија од страна на Студентската Унија при Технолошки факултет - Нови Сад. Трета година по ред и претставници од Студентски Парламент при ТТФ Велес ќе бидат дел од овој конгрес кој ќе понуди: едукација, презентација на трудови, посета на индустрија, забава и дружење.

Студентот за да биде дел од конгресот потребно е да има свое истражување со кое што ќе се пријави и истото ќе го презентира за време на настанот.

Пријавување и дополнителни информации во Студентски Парламент - Александар Савески

Рок за пријавување: 07.10.2016 год.

 

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top