Е-уписи на студенти

              Предмет                          Бр. на индекс        Оценка

1. Нутритивна физиологија                   124                5 (пет)

2. Диетопревенција и диетотерапија     127              10 (десет)

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top