Е-уписи на студенти

Ноемвриската испитна сесија на втор циклус ќе се одржи од 25.11.2019 до 06.12.2019. Пријавувањето на испити ќе биде од 04.11.2019 до 08.11.2019, а спрема пријавените испити ќе се објави конкретниот распоред.

 

Распоред на ноемвриска испитна сесија

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top