Е-уписи на студенти

На ден 09.07.2020 година (четврток), ќе се одржи on-line одбрана на магистерскиот труд на студентите на втор циклус студии:

 1.Ева Стојковска, тема на магистерскиот труд „Ефектот на волуменот на маслото, времето на складирање и ароматичните растенија врз количеството на пероксиди во ладно цедено маслиново масло “, со почеток во 10 часот   и

2.Христина Ефтинџијоска, тема на магистерскиот труд „Влијание на светлината, волуменот на маслото и времето на складирање врз количеството на пероксиди во масло од маслодајна репка“, со почеток во 12 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top