Е-уписи на студенти

Се известуваат магистрантите запишани во 2019/2020 година, но и сите други дека во периодот од 10.03.2020 до 13.03.2020 ќе се врши уписот за 2 семестар. Ќе треба да извршат уплата на средства за партиципација.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top