Е-уписи на студенти

Испитот по предметите Квалитет и безбедност на храна (напредно ниво) и Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија ќе се одржи на 29.02.2020 (сабота) во 10.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top