Е-уписи на студенти

На ден 19.02.2020 (среда) со почеток во 12.30 часот ќе се одржат предавања од М-р Јованче Тодоров, Магистер по фармација, од Алкалоид АД Скопје, на тема Орална контрацепција.

НАПОМЕНА: Присуството е задолжително за сите студенти од втор циклус на студии.   

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top