Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија на втор циклус ќе се одржат на 25.01.2020 (сабота) во 12.00 часот од Вонр.проф.д-р Татјана Калевска и Вонр.проф.д-р Даниела Н. Неделкоска.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top