Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите кои сакаат да земат тема по предметите Претприемништво, менаџмент и маркетинг (Маркетинг менаџмент) да дојдат на 24.01.2019 (четврток) во 10.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top