Е-уписи на студенти

Сите студенти кои ќе полагаат во февруарска испитна сесија да ги пријават испитите од 21.01 до 25.01.2019 во студентски прашања кај Сашко Попов. Уплатниците можат да ги донесат на денот на одржување на испитите. За повеќе информации да се обратат во службата за студентски прашања.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top