Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од II циклус на студии кои немаат платено партиципација и немаат презапишано предмети цела година мора да уплатат 2000 денари. Во спротивно нема да можат да полагаат испити во јануарска испитна сесија. За повеќе информации да се обратат во службата за студентски прашања.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top