Е-уписи на студенти

 

Испитот по предметите Квалитет и безбедност на храната (напредно ниво) и Системи за управување со квалитет и безбедност на храната ќе се одржи на 29.11.2018 (четврток) во 09.00 часот. Студентите претходно да го потврдат своето присуство во студентски прашања кај Сашко Попов или кај Васка Коцевска.

 

                                                                                                                                                                    Од предметните наставници

доц.д-р Викторија Стаматовска, доц.др Татјана Калеска и доц.д-р Даниела Н. Неделкоска

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top