Е-уписи на студенти

Испитот по предметот Методи во научно-истражувачката работа со биостатистика (МОНИР) ќе се одржи на 01.10.2018 (понеделник) во 12.00 часот. Студентите претходно да го потврдат своето присуство во студентски прашања кај Сашко Попов.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top