Испитот по предметот Научно-истражувачки методи во прехранбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика ќе се одржи на 01.10.2018 (понеделник) во 12.00 часот. Студентите претходно да го потврдат своето присуство во студентски прашања кај Сашко Попов.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top