Рез.испит Основни процеси во прех.инд./Принципи на прех.инж.и биотехнологија
|
16 Февруари 2016 |
Рез.испит Техн.на шеќер и конд.п-ди и Техн.на овошје и зеленчук
|
16 Февруари 2016 |
Рез.испит Анатомија, Физиологија, Имунологија
|
16 Февруари 2016 |
Рез.испит Квалитет и безбедност на храна
|
15 Февруари 2016 |
Рез.испит Вовед во прех.техн.и биотехн.
|
15 Февруари 2016 |
Рез.испит Претприемништво и мал бизнис
|
15 Февруари 2016 |
Рез.втор дополн.колоквиум Општа хемија
|
15 Февруари 2016 |
Рез.испит Загадувачи во прехранбена индустрија
|
15 Февруари 2016 |
Рез.испит Аналитика на храна
|
15 Февруари 2016 |
Рез.испит Инструментални и аналитички методи во исхраната
|
15 Февруари 2016 |
Рез.испит Органска хемија
|
15 Февруари 2016 |
Рез.испит Општа хемија
|
15 Февруари 2016 |
Рез.испит Англиски јазик 1 и 2
|
12 Февруари 2016 |
Рез.испит Храна и култура
|
12 Февруари 2016 |
Рез.втор колоквиум Храна и култура
|
12 Февруари 2016 |