Е-уписи на студенти

Бр. на поени-испит-редовностсем.вкупно-оценка

451-43-5-5-56-                                         6

384-41-5-5-51                                         6   

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top