Е-уписи на студенти

Наставата ќе започне од 25.11.2019 година (понеделник) и ќе трае до втор колоквиум. За секоја промена во распоредот ќе има соопштение на Огласна табла.

 

Распоред на настава 09.12.-13.12.2019 

Распоред на настава 16.12.-20.12.2019

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top