Распоред на Јануарска испитна сесија

 

Забелешка: Студентите кои ќе пријават испити од исти семестар и се полагаат во исти ден, тогаш студентите можат да се договорат со предметниот професор, да едниот испит го полага во друг ден.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top