Е-уписи на студенти

Првиот академски час на студентите запишани во прва година во академската 2016/2017 година на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи на ден 15.09.2016 година со почеток во 12 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top