Е-уписи на студенти

Во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот:

 

1.Александра Илиоска од Прилеп, тема на дипломскиот труд „Стевија и нејзини деривати во прехранбената индустрија“, од предметот Нова храна, на ден 07.07.2016 година (четврток), со почеток во 10 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top