Е-уписи на студенти

На ден 21.06.2016 година (вторник), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Христина Митковска од Велес, со досие број 238, тема на дипломскиот труд „Корелациона анализа на податоци за загаденост на водите од велешкиот регион“, од предметот Биостатистика, со почеток во 10.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top