Е-уписи на студенти

Колоквиумот по предметите Вовед во професија нутриционизам и Технологија на храна од животинско потекло ќе се одржат во вторник (31.05.2016) во 09.00 часот.

Презентациите по предметот Вовед во професија нутриционизам ќе се одржат во среда (01.06.2016) во 10.00 часот.

Презентациите по предметот Технологија на храна од животинско потекло ќе се одржат во среда (01.06.2016) во 09.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top