Е-уписи на студенти

Колоквиумите по предметите 

Познавање на исхраната 2, Процеси на подготовка на храна, Технологија на алкохолни ферментациони п-ди и Конзервирање на прехранбени п-ди ќе се одржат во среда 01.06.2016 во 09.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top