Е-уписи на студенти

На ден 01.06.2016 година (среда), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Маре Наумова од Велес, досие број 227, тема на дипломскиот труд „ Производство на безглутенски производи и нивни карактеристики “, од предметот Технологија на жита, леб и пекарски производи, со почеток во 9 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top