Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Технологија на храна од животинско потекло и Технологија на месо, живина и јајца ќе се одржат на 26.02.2021 (петок) во 09.00 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top