Е-уписи на студенти

Сите студенти кои што немаат потполнето анкети и немаат запишано семестар во електронскиот iknow систем задолжително да го направат тоа.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top